Värmeinstallation

Investera i rätt värmesystem

De allra flesta fokuserar på ett varmt inomhusklimat men det är minst lika viktigt att se till att du har rätt luftmängd, som är ren, och rätt luftfuktighet. Vi på Teknisk Klimatservice ser till att du får ett bättre inomhusklimatet oavsett om det är på kontoret, i industrilokalen eller hemma i huset.

Vi har lång erfaren av att leverera och installera kompletta VVS-system till både privatpersoner och företag. Hos oss får du hjälp under hela processen från en första kontakt tills att värmeinstallationen är genomförd och klar. Önskar du sedan hjälp med service eller hantering av systemet finns vi här för dig.

Vilket värmesystem ska jag välja?

Med värmepumpsteknik finns ett antal värmekällor att välja emellan och det är bland annat mark, sjö, berg, frånluft och uteluft samt processåtervinning. Vilken värmekälla som passar för din fastighet beror på dess unika förutsättningar. För att vi ska kunna hjälpa dig att navigera fram i djungeln av alternativ behöver vi veta:

Fråga 1: Vad har jag för typ av värmesystem?
Fråga 2: Hur ser tomten ut? Finns det utrymme att lägga ut mark-slinga?
Fråga 3: Får jag borra?
Fråga 4: Finns det en sjö jag kan nyttja?
Fråga 5: Vilken typ av ventilation har jag?
Fråga 6: Boyta och temperaturkrav inomhus?
Fråga 7: Hustyp, byggår och skicket på fönster?

En ny värme­installation påverkar andra system

En ny värmeinstallation påverkar andra system i huset som till exempel ventilationen. Vi hjälper dig att tänka på helheten så att inget blir lidande. I de flesta värmepumpinstallationer kan även komfortkyla integreras.

Kontakta oss

Vill du veta mer om vad vi kan erbjuda inom värmeinstallation är du varmt välkommen att ta kontakt med oss. Vi besvarar eventuella frågor och berättar gärna mer om hur vi kan bistå dig.

  Kontaktformulär

  Teknisk klimatservice Norr AB

  Org.nr: 556246-6259

  Teknisk Klimatservice Rör Norr AB

  Org.nr: 556973-7256

  063-15 05 80 | info@tk-service.se

  Cookiepolicy