Ventilation

Vi hjälper dig med felfri och tillfreds­ställande ventilation – hela året

På TK Service kan vi hjälpa dig med allt inom ventilation. Med lång erfarenhet inom ventilationsentreprenad arbetar vi med flera olika fabrikat för att hitta den lösning som passar just din fastighet bäst.

Målet är att skapa en bra inomhusmiljö och en god driftsekonomi. Vi hjälper även till med ombyggnationer, förändringar och felsökning i befintliga anläggningar. På mindre anläggningar kan vi även utföra projektering och på så sätt ge dig som kund en helhetslösning.

Vikten av ett väl fungerande ventilations­system

Man skulle kunna beskriva ventilationen som fastighetens hjärta. De flesta som arbetar i eller med större fastigheter håller nog med.

Exempelvis ett kontor måste ha en väl fungerande ventilation för att det ska vara komfortabelt att vistas där under en längre tid – oberoende av årstid. För att ventilationen ska fungera korrekt och bra behövs regelbunden service och kontroller för att försäkra sig om att systemet man har är tillräckligt och fungerar tillfredsställande.

Läs mer om våra serviceavtal.

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur vi kan bistå dig? Kontakta oss och berätta mer om fastigheten i fråga samt vilka behov som finns, så svarar vi på eventuella frågor och berättar gärna mer.

  Kontaktformulär

  Teknisk klimatservice Norr AB

  Org.nr: 556246-6259

  Teknisk Klimatservice Rör Norr AB

  Org.nr: 556973-7256

  063-15 05 80 | info@tk-service.se

  Cookiepolicy