Serviceavtal

Vi erbjuder serviceavtal för ventilations­anläggningar – helt enligt dina behov

På TK Service erbjuder vi serviceavtal för ventilationsanläggningar i olika nivåer som alltid är skräddarsydda efter våra kunders behov och förutsättningar.

Med oss kan du alltså känna dig trygg i att du alltid får exakt den hjälp du behöver till en rimlig kostnad.

Låt oss berätta mer om våra olika typer av serviceavtal

Tillsynsavtal
Ett normalt avtal omfattar 1-2 besök per år där vi kontrollerar anläggningens funktion samt byter förbrukningsmaterial, såsom kilremmar och luftfilter.

Underhållsavtal
Detta är ett mer omfattande avtal där vi även sköter om och byter ut styr- och reglerutrustningar, spjällmotorer, ventilmotorer, lager och remskivor utan extra kostnad.

Enkelt och smidigt med serviceavtal

Med ett serviceavtal behöver du inte tänka på löpande underhåll eller serviceintervaller av ventilationsanläggningen. När det är dags för service kontaktar vi dig och kommer överens om en tid för att utföra arbetet.

Serviceavtalet innebär också att vi lär känna din ventilationsanläggning och gör att vi löpande kan komma med förslag gällande förbättringsåtgärder. Ytterligare fördelar med att teckna serviceavtal är minimerad risk för oplanerade driftstopp då eventuella fel och slitage upptäcks i tid och därmed kan åtgärdas.

Kontakta oss

Vill du veta mer om våra serviceavtal och vad vi kan erbjuda dig? Kontakta oss för ytterligare information och ett förslag för just din anläggning.

  Kontaktformulär

  Teknisk klimatservice Norr AB

  Org.nr: 556246-6259

  Teknisk Klimatservice Rör Norr AB

  Org.nr: 556973-7256

  063-15 05 80 | info@tk-service.se

  Cookiepolicy